Om oss

Lång erfarenhet av stålbranschen

Vi är ett verkstadsföretag som främst arbetar med stål till bygg, industri och fastighetsbolag. Vi producerar för både nyproduktion och om- och tillbyggnad. Bland våra kunder finns byggföretag, industri och fastighetsbolag. Vi levererar ett brett utbud stålkonstruktioner till kunde i Östergötland och hela Sverige.

Vi tar fram en lösning som passar just dig

Vi erbjuder fastighetsbolag hjälp med reparationer och underhåller även kraftvärmeverk. Vi kan även erbjuda skärning av plåt och vi utför även arbeten med aluminium och rostfritt stål.

Vår styrka är att skräddarsy en passande lösning till varje kund. Vi har lång erfarenhet av byggnadssmide vilket gör att vi kan erbjuda det mesta från enkla rostfria räcken till riktigt avancerade stålkonstruktioner.

Här är några av våra främsta kompetenser:

  • Svetsning – rostfritt och aluminium
  • Mig/mag svetsning
  • Svetslicenser
  • Heta arbeten
  • TR-stål/N-intyg

Vi arbetar för ett mindre klimatavtryck

Vi strävar alltid efter att utveckla oss själva och branschen mot en framtid där såväl våra byggnader som vi människor gör ett mindre klimatavtryck. Vi arbetar alltid hårt med kunden i fokus och avslutar aldrig ett projekt förrän slutbesiktningen är klar och kunden är hundraprocentigt nöjd och fått vad vederbörande har betalat för. Detta är en grundsten i vårt arbete – kunden ska alltid vara nöjd med alla detaljer i projektet. Vi håller oss alltid till budget och är noga med att hålla utsatta tider. Detta har gjort att vi genom åren har skaffat oss en lång rad nöjda kunder. Om du är intresserad av referenser från tidigare kunder så är det bara att höra av dig till oss så fixar vi det.

Tillgänglighet och kundservice är i fokus för oss. Har du några frågor så finns vi alltid här beredda att svara på dem.

stålkonstruktioner östergötland

Stålkonstruktioner och stålhallar med stora användningsområden