Stålhallar

Prisvärda stålhallar från egen tillverkning

Är din verksamhet i behov av stålhallar? Anlitar du oss kommer det bli lätt att bygga dina stålhallar, från idé till färdig byggnad. Vårt sätt att producera och bygga stålhallar har gjort oss till ett ledande företag inom stålhallar i LInköping och hela Östergötland. Välkommen att kontakta oss – experten på stålhallar.

Stålhallar Linköping – många fördelar, få nackdelar

Om du låter oss leverera en stålhall så får du ta del av många fördelar.

  • Vi har lång erfarenhet av att tillverka och bygga stålhallar och kan därmed garantera ett professionellt utförd arbete.
  • Vi har under våra branschen byggt mängder av stålhallar i Östergötland och runt om i Sverige.
  • De flesta byggdelarna kommer från vår egen tillverkning, vilket gör att kvalitetskontrollen är mycket bra.
  • Vi är den enda partnern du behöver, vi har egna konstruktörer. projektledare och montörer – vi gör hela arbetet från ax till limpa.
  • Vi erbjuder stålhallar för många branscher, allt från lantbruk till sporthallar och industribyggnation.
  • Du kan spara in på arkitektkostnader med våra vackra, hantverksmässiga och prisvärda byggnader.

stålkonstruktioner östergötland

Vi svarar på alla dina frågor

Vi är helt enkelt ett företag med full kontroll över hela byggprocessen när det handlar om stålhallar. Bekvämt för dig, självklart för oss. Vi är den enda byggare av stålhallar du behöver i LInköping och Östergötland. Vi är experter på hallbyggnation och kan ge dig goda råd och svar på dina frågor oavsett om det handlar om teknik, byggprocess eller annat som är relaterat till dina byggplaner.

Med hjälp av stålhallar kan din affärsverksamhet, industri eller idrottsevenemang få tillgång till användbara, flexibla och prisvärda lokaler. De har korta byggtider, öppna ytor och snabba tillverkningstider.

Tack vare vår långa erfarenhet av att arbeta med stålhallar kan vi ta fram projektet. Dessutom handlar det om korta byggtider, det tar sällan mer än några veckor att färdigställa en stålhall. Det är även enkelt att förändra stålhallens struktur så att du kan utöka användningsytan eller göra förändringar.

Stålhallar Östergötland – ett precist hantverk

När vi arbetar på ett projekt lägger vi alltid stor vikt vid hantverket, Hela stålhallen måste vara av högsta klass i varje del, både estetiskt och vad gäller hållbarheten. Denna noggrannhet gör att resultatet alltid blir bra och en stor anledning till att vi har så många kunder som återkommer till oss när de är i behov av stålhallar eller något annat inom stål.

All vår tillverkning och utveckling på innovationskraft och kunskaper. Vi tillverkar alla bärande delar för stommen samt plåt för tak och väggar. På detta vis kan vi kapa både ledtider och kostnader.

Vi står bakom varje detalj

Våra produkter är kvalitetsprodukter producerade av mycket kompetenta hantverkare. Det gör att vi kan stå bakom varje detalj i varje stålhall. Som erfarna stålspecialister kan vi allt om materialets möjligheter och hur de kan samverka med andra material. Välkommen att kontakta oss redan idag – vi kan bli din partner inom stålhallar i Linköping och Östergötland.

Stålhallar som fungerar i de flesta branscher